Festfixeri

Håller på för fullt att planera in Emelies fars 60 års fest som kommer upp nu i helgen. Jag och Emelie ska vara ansvariga för mat och dryck samt se till att allt fungerar under festen. Förrätten kommer bestå av en mango och korinader räkcocktail, den är nå jävulskt smarrig och väl beprövad i vårt hushåll. Till varmrätt kommer vi att göra en pesto och västerbotten bakad lax med basilka/limé olivolja och en citron potatisbakelse. Fan jag blir ju själv imponerad av hur fantastiskt det låter.

Drycken skall inhandlas på systemet. Bolaget har ju världens bästa sortiment och service. Vem som helst kan boka in en kostnadsfri träff med en vinexpert för att hitta det perfekta vinet till maten. Kan bara lyfta på hatten till systembolaget och tacka.

Jobbjakten fortgår och jag har diverse vikariejobb inbokat. Har eventuellt ett väldigt intressant jobb på gång. Mer om detta i senare inlägg.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hoppas att festen blev lyckad! Nu har du ju fått öva lite på att anordna fest så då kommer det ju gå galant på bröllopet =) Kram kram

2009-01-26 @ 13:28:55
URL: http://idasjoberg.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0